Wysłany: 2010-07-30, 00:39
hehhehe halmir tu i tam przywali mocno ,a puźniej od męża dostanie rozlicznie również w formie siniaków i obić ,nastepuje pytanie kto przytuli halmira kto go ucałuje!?
Wysłany: 2010-08-07, 17:05
a mnie w sieci nie bylo , to zem nie wiedziala, a taka okzyja byla - Halmirze czemoz ja cie nie ucalowalam - moze i dobrze ... czasami dotyk boli -> a tak powaznie - rewelacja jak dla mnie owo spotkanie! padalo jak .... duszno bylo jeszcze gorzej ............... ale 2 raz bym poszla na pieszo nawet - tak fajnie bylo dziekuje Halmirze ( przyjade i ..... ty wiesz co jak zrejterujesz z Tej Ardy )
Ps dla Leby - majatek przedpadl - czekam na dalsze ruchy - licze sie z postanowieniem rozwodu
_________________ "Na niczym, co rosło na tej ziemi, nie dostrzegł znamion uwiądu, choroby czy skarlenia. Kraina Lórien nie znała skazy." HOME: http://www.youtube.com/us...ct?blend=1&ob=4
Wiek: 23 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 82 Skąd: Dor-en-Ernil
Wysłany: Wczoraj 19:35
No dobra Rumburaki!
Chyba teraz jest nas - Ardowiczów - w tej Wawie trochę więcej, więc może jednak zepniemy pupki i się spotkamy? No comone nie róbcie siary. Patrzcie na tych z wro, śmieją się nam perfidnie w pyski i opowiadają anegdotki na swoich lanserskich spotkankach. Nie pozwólmy na to! Ruszać się!!!!
_________________ "Nie pytaj o radę elfów, bo odpowiedzą ci ni to, ni sio."
J.R.R.Tolkien
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum